Skip to content

Your cart is empty

Eksklusivt på webshoppen

Nyt premium gavesortiment

Vi har fyldt shoppen med smagfulde chokoladenyheder - vi kalder dem for Cubes.

De nye Cubes findes enkeltvis med 9 stk. chokolade bites eller som smagfulde gaveæsker, der er sammensat af 2-3 Cubes med vores bestsellers.

Gå på opdagelse i det nye gavesortiment og find din favorit. Kan eksklusivt shoppes online.

Chokolade øjeblikke

De nye Cubes er perfekte til de små hyggelige momenter - alene eller sammen med andre. Læn dig tilbage, fyld kopperne med varme drikke og skru op for selvforkælelsen. Vores nye Cubes med premium bites er skabt til disse magsiske øjeblikke. Enjoy!

En smagfuld overraskelse

Gaveæsker med 2 eller 3 Cubes

De helt nye gaveæsker er sammensat af vores Cubes med premium chokoladebites. Inde bag hver æske finder du en kombination af 2-3 Cubes med vores mest populære smagsvarianter.

Tilføj en personlig hilsen til gaven på et postkort i check out, så har du den perfekte gave, som uden tvivl vil sætte smil på den heldige modtagers læber.

Hvilken skal jeg vælge?

Gå på opdagelse i de nye gaveæsker

I vores nye gaveæsker med Cubes har vi sammensat vores populære chokoladebites i smagfulde kombinationer af enten 2 eller 3 Cubes. Klik rundt i de forskellige gaveæsker med Cubes, og find den kombination der passer perfekt til dig.

The RE-ZIP loop

Return and be rewarded

Choose RE-ZIP to save the planet from yet another single-use packaging, and receive a reward as a thank you. When you return the packaging, it will be reused again and again and again...

After receiving your order, simply fold the empty RE-ZIP and return it like this:

 • 1

  Find Drop Point

  Find Drop Point in the RE-ZIP app

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR code at the Drop Point to receive your reward

 • 3

  Return

  Return the empty RE-ZIP for free at the Drop Point