Skip to content

Your cart is empty

Oplev julens magi med premium chokolade

Find inspiration til julehyggen her

It's the season of giving

Få en tidlig julegave fra os!

Hos Simply elsker vi julen. Fabrikken fyldes med en magisk julestemning, og der spreder sig en helt særlig duft, når vores dygtige chocolatiers producerer årets julekollektion af naturlig chokolade. I denne søde juletid vil vi gerne forkæle jer lidt ekstra. Bestil to af vores store juleæsker med 24 stk. premium chokolade og få den populære æske 'Son of a Nutcracker' i gave fra os.

Smagfulde chokoladegaver

Spred julestemning med en udsøgt chokoladegave, der er indpakket og klar til at blive foræret.

Årets gavekollektion tjener en påmindelse om den simple forkælelse - at sprede glæde blandt andre, huske at forkæle sig selv og nyde øjeblikket.

Find den perfekte chokoladegave til adventsgaven, værtindegaven eller blot en sød tanke til en, du holder af.

Skru op for hyggen

Imponer dine gæster med et sødt julebord, der byder på lækre bites til den søde tand. De perfekte mundrette premium chokolader findes i mange smagsvarianter og pynter elegant på bordet.

Bland din egen favoritkombination af de smukke bites med vores helt nye Cubes.

Cocoa Horizons

Smagen af god samvittighed

I Simply er vi stolte af at være en del af NGO’en Cocoa Horizons, der arbejder målrettet på at forbedre livet for lokalsamfund i kakaoindustrien. Som chokoladeproducent anser vi det som en vigtig pligt at være sit ansvar bevidst og ikke mindst handle herefter. Men for os er det meget mere end en pligt. Vi føler os 100% overbeviste om, at smagen af god samvittighed er den bedste af alle varianter. Det falder os naturligt at producere chokolade med ansvar for både mennesker og natur. Det mener vi faktisk, man kan smage. Læs her om vores forpligtelse til ansvarlig kakaoproduktion her.

The RE-ZIP loop

Return and be rewarded

Choose RE-ZIP to save the planet from yet another single-use packaging, and receive a reward as a thank you. When you return the packaging, it will be reused again and again and again...

After receiving your order, simply fold the empty RE-ZIP and return it like this:

 • 1

  Find Drop Point

  Find Drop Point in the RE-ZIP app

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR code at the Drop Point to receive your reward

 • 3

  Return

  Return the empty RE-ZIP for free at the Drop Point